Contict

Innovatie en efficiëntie door het vernieuwde Mijn Contict klantenportaal​

Contict, een vooraanstaand ICT-bedrijf gevestigd in Oldenzaal, is gespecialiseerd in het leveren van slimme en efficiënte bedrijfsoplossingen. Hun missie is om bedrijven te ondersteunen bij het creëren van hun ideale werkdag door middel van innovatieve ICT-oplossingen. Onlangs mochten we samenwerken met Contict aan de ontwikkeling van hun nieuwe klantenportaal. Deze verandering heeft niet alleen de gebruikerservaring van hun klanten verbeterd, maar ook de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen aanzienlijk verhoogd.

Case details

De uitdaging

Contict werd geconfronteerd met diverse uitdagingen, met name op het gebied van klantcommunicatie en efficiëntie. Hun oude klantenportaal was verouderd qua stijl, navigatie en algehele uitstraling. Het doel van het Mijn Contict portal was om klanten in staat te stellen hun informatie 24/7 zelf op te halen, waardoor de medewerkers van Contict tijd konden besparen en zich konden richten op andere belangrijke taken.

Het vernieuwde Mijn Contict portaal

In de nieuwe situatie heeft het Mijn Contict portaal een totale transformatie ondergaan. Klanten kunnen nu onderscheid maken tussen openstaande en bestaande facturen, een aanzienlijke verbetering ten opzichte van de oude situatie. Contict heeft ook plannen om in de toekomst directe betalingen via het portaal te integreren.

Één van de belangrijkste verbeteringen is de integratie van AFAS, Dynamics 365 CRM en het portal, wat de efficiëntie en bruikbaarheid aanzienlijk heeft verbeterd. We hebben ook verschillende rollen geïntroduceerd, waardoor bepaalde elementen wel of niet zichtbaar zijn voor bepaalde personen. Dit maakt het portal breed inzetbaar voor verschillende afdelingen en waarborgt de privacy en veiligheid van een organisatie.

De resultaten

De verantwoordelijkheid ligt nu bij de klant. Zij hebben nu de mogelijkheid om zelf medewerkers toe te voegen, wat hen meer controle en flexibiliteit geeft. Een andere nieuwe toevoeging zijn de gespreksverslagen, die dienen als handig naslagwerk. Medewerkers kunnen verwijzen naar een specifiek gespreksverslag in hun communicatie met de klant, wat de communicatie verbetert.

We hebben ook de mogelijkheid gecreëerd om een ticketsysteem aan het portal toe te voegen indien Contict dat wenst. Dit geeft Contict de vrijheid om het portal aan te passen aan hun veranderende behoeften. Tot slot biedt het nieuwe portal klanten een duidelijk overzicht van hun abonnementen en facturen, waardoor ze beter geïnformeerd zijn over hun gebruik.

Deze transformatie heeft niet alleen de gebruikerservaring van de klanten van Contict verbeterd, maar ook de efficiëntie van hun bedrijfsprocessen verhoogd. Het is een perfect voorbeeld van hoe we bij Msquad, met onze oplossingen, onze klanten helpen om hun processen te verbeteren en efficiënter te maken.

Welke doelen streeft jouw bedrijf na?

Ieder bedrijf heeft een andere strategie en een andere focus. Door maatwerk te leveren, beweegt Msquad met je mee. Met onze kennis op het gebied van automatisering en de inzet van Microsoft Dynamics applicaties, vertalen wij doelen naar een concreet plan.

Wat levert het op, hoe ziet de ideale situatie eruit en waarin leveren wij een oplossing op maat voor jouw organisatie? Laten we samen in gesprek gaan.

Credits case

Contict

Plan een meet-up

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.