Ga slimmer te werk met Power Automate en automatiseer bedrijfsprocessen

Met behulp van power automate kun je gemakkelijk veel voorkomende werkstromen automatiseren. Dit zorgt ervoor dat repetitieve en alledaagste bedrijfsprocessen eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden, waardoor je werknemers meer tijd overhouden voor de kernactiviteiten. Daarnaast werkt Power Automate naadloos samen met andere Microsoft applicaties als: Dynamics 365, Power Apps en Power BI. Ben je benieuwd wat Power Automate voor jouw organisatie kan betekenen? Lees dan snel verder!

 

Wat is Power Automate?

Power Automate is onderdeel van het Power Platform van Microsoft. Power Automate is de opvolger van Microsoft flow. Met behulp van Power automate kun je werkstromen bouwen tussen apps, documenten en bestanden. Op deze manier zet je bepaalde acties automatisch in gang op een gewenst tijdstip of na een bepaalde gebeurtenis of activiteit, hierbij kun je denken aan:

  • Het automatisch versturen van een email na bijvoorbeeld een wijziging in de projectplanning
  • Het automatisch versturen van een herinnering
  • Automatisch opslaan van bijlagen in de email in Onedrive of Sharepoint
  • Het automatiseren van goedkeuringsprocessen (verlof aanvragen etc.)
 

Waarom bedrijfsprocessen automatiseren?

Jij en je werknemers zijn al druk genoeg met alle kernactiviteiten, het laatste wat je dan wil is veel tijd kwijt zijn aan terugkerende handmatige taken. Daarom is het handig om te kijken welke bedrijfsprocessen je kunt automatiseren met automatische workflows. Dit scheelt je werknemers veel tijd en energie, en daarnaast verklein je de kans op menselijke fouten en bespaar je flink op je kosten. Door het automatiseren van bedrijfsprocessen krijg je meer grip op processen en verbeterd de kwaliteit van je dienstverlening. Weet je niet zo goed welke processen jij kunt automatiseren? Msquad helpt jou om onderzoek te doen naar tijdrovende processen. Plan vrijblijvend een meetup dan gaan we aan de slag!

 

Waarom kiezen voor Power Automate?

Vooral als je al werkt met andere Microsoft 365 applicaties is Power Automate een goede keuze voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Power Automate is namelijk te integreren met Microsoft-producten. Power Automate is dé tool waarmee je verschillende apps zoals Outlook, OneDrive, SharePoint en Teams nog beter kunt laten samenwerken. Maar ook Microsoft Dynamics en allerlei externe apps en software van derden zijn te koppelen. Dus heb je tijdrovende bedrijfsprocessen als: Urenbrieven opvragen, verlof aanvragen goedkeuren of wijzingen in de projectplanning doorgeven? Msquad helpt je te onderzoeken wat jouw tijdrovende processen zijn, zodat we die samen kunnen automatiseren! Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk dan: Mijn tijdrovende processen optimaliseren.

 

De voordelen van Power Automate op een rijtje

  • Automatiseren van werkstromen verhoogt de productiviteit en efficiëntie en voorkomt fouten
  • De app integreert naadloos met andere Microsoft-applicaties en externe partijen
  • Power Automate is relatief goedkoop
  • De app is beschikbaar op desktop, tablet en mobiel
  • Eenvoudige als complexe werkstromen automatiseren

 

Ben je benieuwd wat Power Automate voor jouw organisatie kan betekenen?

Power Automate is geschikt voor allerlei soorten bedrijven en organisaties, dus ook voor jouw organisatie! Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag dan een demo aan of plan vrijblijvend een meetup met één van onze specialisten en wij laten het je graag zien.

Schrijf je in voor de Msquad nieuwsbrief zodat je geen update mist.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.