Het efficiënt beheren van projecten en urenregistratie met de Projecten App van Msquad

In de steeds veranderende zakelijke wereld van vandaag is het cruciaal om projecten efficiënt te beheren en de urenregistratie van medewerkers nauwkeurig bij te houden. Msquad heeft een krachtige oplossing ontwikkeld op het Dynamics 365-platform: de Projecten app. Deze innovatieve tool biedt bedrijven de mogelijkheid om projecten effectief te plannen, uren bij te houden en klantgerichte projecten op een gestructureerde manier te beheren. In dit artikel vertellen wij je meer over de vergaande functionaliteiten van onze app. 

Efficiënte planning voor medewerkers

Een van de kernfuncties van de Projecten app van Msquad is het mogelijk maken van efficiënte planning voor medewerkers. Managers kunnen gemakkelijk de beschikbaarheid van hun teamleden bekijken en taken toewijzen.

Deze functie optimaliseert niet alleen de workflow, maar verhoogt ook de productiviteit door ervoor te zorgen dat elke medewerker wordt ingezet waar hij of zij het meest nodig is.

Nauwkeurige urenregistratie door medewerkers

Het bijhouden van gewerkte uren is van cruciaal belang voor een nauwkeurige facturatie en projectevaluatie. Met de Projecten app kunnen medewerkers moeiteloos hun gewerkte uren registreren en koppelen aan specifieke klanten en/of projecten. Deze functie biedt niet alleen gemak voor medewerkers, maar zorgt er ook voor dat bedrijven een gedetailleerd inzicht hebben in de tijd die aan verschillende taken wordt besteed. Daarnaast wordt er binnen de urenregistratie ook een afgeronde takenpakket meegestuurd naar de klant. Dit inzicht is waardevol bij het analyseren van de projectvoortgang.

Beheer van klantgerichte projecten op accountniveau

Een unieke eigenschap van de Projecten app van Msquad is de mogelijkheid om klantspecifieke projecten op accountniveau te beheren. Bedrijven kunnen specifieke projecten toewijzen aan individuele klanten, waardoor ze een gedetailleerd overzicht hebben van alle activiteiten die aan die klant zijn gekoppeld. Alles wat betreft het project kan worden vastgelegd en real-time worden bijgewerkt zoals het totaal aantal uren dat is besteed. Daarnaast kan alle communicatie omtrent het project (telefoongesprekken, afspraken, etc.) worden vastgelegd op de het Tijdlijn tabblad. Dit biedt niet alleen transparantie voor zowel het bedrijf als de klant, maar zorgt er ook voor dat alle betrokken partijen op één lijn zitten met betrekking tot projectdoelen en voortgang.

Gebouwd op het krachtige Dynamics 365 Platform

De Projecten app van Msquad is gebouwd op het Dynamics 365-platform, waardoor het naadloos integreert met andere Microsoft-applicaties en -diensten. Dit betekent dat bedrijven kunnen profiteren van een gestroomlijnde workflow en gegevens naadloos kunnen delen tussen verschillende afdelingen en teams. Deze integratie verhoogt de algehele efficiëntie en bevordert samenwerking binnen de organisatie.

Msquad is van mening dat het beheren van projecten en urenregistratie van onschatbare waarde is voor elk bedrijf. De Projecten app van Msquad biedt een krachtige, alles-in-één oplossing die bedrijven helpt bij het plannen van projecten, het bijhouden van gewerkte uren en het beheren van klantspecifieke projecten op een gestructureerde en transparante manier. Door gebruik te maken van deze innovatieve tool kunnen bedrijven niet alleen de productiviteit verbeteren, maar ook hun concurrentiepositie versterken in deze snel evoluerende zakelijke omgeving.

 

Meer weten? Plan hieronder een vrijblijvende meet-up in!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Lees meer:

De kracht van Dynamics 365 Sales: optimaliseer je salesprocessen

In een tijd waarin de concurrentie steeds sterker wordt en klanten steeds hogere verwachtingen hebben, is het essentieel om je salesprocessen te optimaliseren. Met Dynamics 365 Sales heb je de tools in handen om je salesproces te stroomlijnen, je salesfunnel effectief te beheren en toekomstige verkopen te voorspellen. In deze blogpost laten we je kennismaken met de kracht van Dynamics 365 Sales en hoe het jouw salesprocessen kan verbeteren.

Lees verder »

Ontwikkel een gegevensgestuurde cultuur met Power BI

In de moderne wereld draait alles om data. Maar hoe goed benut jouw organisatie deze waardevolle bron? Met Power BI, een toonaangevend business intelligence-tool, kun je niet alleen data verzamelen, maar ook omzetten in bruikbare inzichten die organisaties kunnen transformeren. Van het identificeren van trends tot het nemen van realtime beslissingen, Power BI geeft je de kracht om te slagen in een competitieve markt.

Lees verder »

De Perfecte Samenwerking: Dynamics 365 en Power BI

Als het gaat om het verbeteren van zakelijke processen en het nemen van geïnformeerde beslissingen, zijn Microsoft Dynamics 365 en Power BI twee krachtige tools die hand in hand gaan. De naadloze integratie tussen deze platforms opent de deur naar een wereld van mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Laten we duiken in de details van hoe deze synergie uw bedrijf kan transformeren en optimaliseren voor succes.

Lees verder »

Microsoft Dynamics 365: De sleutel tot efficiëntie in bedrijfsbeheer

Als bedrijfseigenaar of manager ben je voortdurend op zoek naar manieren om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Een van de krachtigste tools die je daarbij kan helpen, is Microsoft Dynamics 365. Dit uitgebreide platform biedt een scala aan mogelijkheden voor Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP), waardoor het een essentieel instrument is voor het efficiënt beheren van verschillende aspecten van je bedrijf.

Lees verder »

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?