Maak kennis met de barcode scanner Power App van Msquad!

Ben jij opzoek naar een barcode scanner Power App die praat met je voorraad én ERP-systeem? Maak dan kennis met barcode PowerApp van Msquad! Met deze handige app beschik jij over een barcode scanner op je eigen smartphone. Dure handhelds zijn vanaf nu verleden tijd! In de onderstaande video legt Business Developer Jens uit hoe het werkt en wat het kan betekenen voor jouw bedrijf.

Gemakkelijk en snel barcodes scannen met de Power App

Met de PowerApp van Msquad kun je gemakkelijk en snel alle barcodes van jouw producten scannen. Het is hierbij wel belangrijk om de power app toegang te geven tot jouw camera, anders moet je de barcodes handmatig invullen, en dat kost tijd. Met deze PowerApp registreer je gemakkelijk nieuwe artikelen in het systeem en maak je nieuwe inkooporders razendsnel aan! De nieuwe inkoopregistraties staan allemaal netjes in een overzicht en kunnen te allen tijde nog aangepast en bekeken worden.

Eenvoudig artikelen toevoegen

Het toevoegen van producten werkt met deze PowerApp erg eenvoudig. Krijg je een nieuwe order binnen? Dan scan je de barcode van het product en je kunt gelijk de gegevens invullen.

De scanner herkend terugkerende producten, waardoor je alleen nog maar de voorraad moet invullen. Is het een nieuw product? Dan vul je eenvoudig het artikelnummer, de naam, de prijs en de voorraad in. Vanaf dit moment weet het systeem automatisch om welk product het gaat. Ben je opzoek naar een product om de voorraad te checken? Scan dan de barcode van het desbetreffende product en je ziet alle specificaties en de huidige voorraad in een overzicht!

Gemakkelijk inkooporders aanmaken

Het maken van inkooporders is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Wanneer je op de werkvloer een artikel tegenkomt wat bij uit voorraad raakt kun je snel en automatisch inkooporders aanmaken. Hoe dit werkt leggen we hieronder uit.

 • Je scant de barcode van het desbetreffende product
 • Je ziet direct een overzicht van het artikel met gegevens als: artikelbeschrijving, de huidige voorraad en het leveranciersnummer
 • Het enige wat je moet doen is de gewenste voorraad aan de inkooporder toevoegen
 • Bij het moment dat de inkooporder wordt ingeboekt krijg je altijd een inkoopordernummer mee
 • In dit inkooporder kun je zien wie de leverancier is en hoeveel artikelen er dat moment in de inkooporder staan

Deze slimme functies van de power app maken voor jou het verschil

 • Eenvoudig nieuwe voorraad inscannen
 • Artikelen ten alle tijden aan te passen, dit kan bijvoorbeeld als de voorraad niet klopt of als er een prijswijziging optreedt
 • Artikelen zoeken in een overzichtelijk dashboard
 • Snel inkooporders aanmaken vanaf de werkvloer
 • Gemakkelijk voorraad op en afvoeren
 • Inkooporder in twee stappen: product scan en aantal invoer
 • De PowerApp is te koppelen met diverse ERP-systemen, zoals Dynamics Business Central & AFAS

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden en wat wat voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op of plan een meetup met één van onze specialisten!

Schrijf je in voor de Msquad nieuwsbrief zodat je geen update mist.

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.