Microsoft bookings

Microsoft Bookings is een planningstool en maakt deel uit van de Microsoft Office-productfamilie. Met Bookings kunnen mensen een vergadering of afspraak met je plannen. Je kunt aangepaste vergadertypen maken om met anderen te delen, zodat zij eenvoudig tijd met je kunnen plannen op basis van beschikbaarheid en voorkeuren. Je krijgt allebei een e-mailbevestiging en deelnemers kunnen geplande vergaderingen met je bijwerken of annuleren.

Vereenvoudig planning om tijd te besparen

Bespaar tijd door te plannen met Microsoft Bookings. Pas afspraakgegevens en reserveringsvereisten aan, en specificeer serviceproviders om het maken van reserveringen te stroomlijnen voor jou en je klanten. Bookings is geïntegreerd in je Microsoft 365- of Office 365-agenda om je klanten te helpen snel beschikbare tijden te vinden en dubbele reserveringen te voorkomen. Met Bookings besteed je minder tijd aan plannen en meer tijd aan afspraken met klanten.

Vergader virtueel met Microsoft Teams

Maak je Microsoft Bookings-vergaderingen virtueel met Microsoft Teams. Voor elke afspraak die als onlinevergadering wordt gereserveerd, wordt een koppeling gecreëerd zodat iedereen vanaf elke locatie virtueel aan de vergadering kan deelnemen. Planners kunnen meerdere afdelings- en personeelsagenda’s beheren, evenals de communicatie met interne en externe deelnemers. Bookings is ook beschikbaar als app in Teams om je te helpen agenda’s te maken, personeel toe te wijzen, nieuwe afspraken te plannen en te vergaderen zonder Teams ooit te hoeven verlaten.

Pas afspraken aan je bedrijfsbehoeften aan

Microsoft Bookings is flexibel en kan worden aangepast aan de verschillende planningsbehoeften van afdelingen, individuen en soorten afspraken. Maak en beheer meerdere Bookings-agenda’s, elk met een eigen unieke configuratie. Verschillende agenda’s kunnen verschillende paginastructuren, informatie, personeelsleden en soorten afspraken en communicatie hebben.

Bied je klanten flexibiliteit, gemak en controle

Microsoft Bookings biedt meer opties voor je klanten wanneer ze je reserveringspagina bezoeken, een afspraak reserveren of een bevestigingsmail en agenda-uitnodiging krijgen. Klanten die online een afspraak reserveren, kunnen deze gemakkelijk zelf wijzigen of annuleren om iedereen op één lijn te houden. Als je liever zelf afspraken reserveert voor je klanten, voer je de afspraakgegevens in Bookings in, zodat ze bevestigingen en herinneringen ontvangen. Met Bookings kun je ook gemakkelijk alle wijzigingen aan afspraken bijhouden.

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Lees meer:

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?