Microsoft Power Pages: Bouw veilige, low-code websites

Wat is Power Pages?

Als nieuw standalone product is Power Pages een veilig, enterprise-grade, low-code software platform, dat je in staat stelt om snel en gemakkelijk moderne extern gerichte zakelijke websites te maken, hosten en beheren, die naadloos werken in web browsers en op allerlei verschillende devices.

Power Pages gaat verder dan de mogelijkheden van portals en biedt iedereen, ongeacht zijn of haar technische achtergrond, een effectief platform om moderne en veilige websites met veel gegevens te maken.

Met de nieuwe en interessante functies die aan dit nieuwe product zijn toegevoegd, kunnen bedrijven nu beschikken over een moderne en veilige website die is gebouwd op een low-code-platform dat bedrijfsgericht is.

Beschikbare functies en mogelijkheden in Power Pages

De Design Studio: 

Met de Design Studio kun je eenvoudig moderne zakelijke websites ontwerpen, vormgeven, configureren en publiceren. Je kunt vanaf nul beginnen of een van de kant-en-klare sjablonen gebruiken om uw websitepagina’s te ontwerpen. Dit met tekst, video, afbeeldingen, formulieren en lijsten met bedrijfsgegevens en nog veel meer.

De Templates Hub 

De Templates Hub host websites met volledige functies en demodata, zodat je jouw reis naar het beheren van planning, registratie, het indienen van sollicitaties en nog veel meer kunt beginnen met visueel aantrekkelijk gebouwde sjablonen.

Learn Hub

Learn Hub: met de Learn Hub kun je gidsen, tutorials en snelle video’s verkennen om te leren hoe je websites bouwt, bedrijfsgegevens modelleert en visualiseert, met codecomponenten werkt en natuurlijk sites configureert. Dit helpt je op weg als je op het punt staat jouw eerste website te bouwen of nog niet helemaal vertrouwd bent met het bouwen van websites met behulp van een low-code tool.

Microsoft Azure

Een andere geweldige reden om Power Pages uit te proberen is dat Power Pages draait op Microsoft Azure en verbinding maakt met Dataverse om kritieke beveiligingsmogelijkheden te bieden, waaronder geavanceerde encryptie, uitgebreide rolgebaseerde toegangscontroles (RBAC) en ondersteuning voor Microsoft Azure Front Door en andere firewalls voor webtoepassingen. Microsoft Azure DDoS Protection pakt de belangrijkste kwetsbaarheden op het gebied van webbeveiliging aan.

Visual Studio Code

Ook Visual Studio Code is geïntegreerd in Power Pages. Met behulp van Visual Studio Code in Power Pages kunnen professionele ontwikkelaars geavanceerde mogelijkheden coderen met behulp van JavaScript, Liquid-sjablonen, codecomponenten en web-API’s. Met deze tools kun je bouwen en veilig integreren met onderliggende bedrijfsgegevens vanuit bijvoorbeeld je bedrijfssystemen. Daarnaast ook aangepaste bedrijfslogica implementeren, allemaal zonder jouw favoriete ontwikkelaarstools te verlaten.

De opdrachtregelinterface van het Microsoft Power Platform helpt ontwikkelaars ook bij het eenvoudig downloaden en uploaden van hun aangepaste projecten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem hieronder contact met ons op, we laten je graag zien aan de hand van een demo wat er mogelijk is. 

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Lees meer:

Ontwikkel een gegevensgestuurde cultuur met Power BI

In de moderne wereld draait alles om data. Maar hoe goed benut jouw organisatie deze waardevolle bron? Met Power BI, een toonaangevend business intelligence-tool, kun je niet alleen data verzamelen, maar ook omzetten in bruikbare inzichten die organisaties kunnen transformeren. Van het identificeren van trends tot het nemen van realtime beslissingen, Power BI geeft je de kracht om te slagen in een competitieve markt.

Lees verder »

De Perfecte Samenwerking: Dynamics 365 en Power BI

Als het gaat om het verbeteren van zakelijke processen en het nemen van geïnformeerde beslissingen, zijn Microsoft Dynamics 365 en Power BI twee krachtige tools die hand in hand gaan. De naadloze integratie tussen deze platforms opent de deur naar een wereld van mogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Laten we duiken in de details van hoe deze synergie uw bedrijf kan transformeren en optimaliseren voor succes.

Lees verder »

Microsoft Dynamics 365: De sleutel tot efficiëntie in bedrijfsbeheer

Als bedrijfseigenaar of manager ben je voortdurend op zoek naar manieren om je bedrijfsprocessen te optimaliseren en te stroomlijnen. Een van de krachtigste tools die je daarbij kan helpen, is Microsoft Dynamics 365. Dit uitgebreide platform biedt een scala aan mogelijkheden voor Customer Relationship Management (CRM) en Enterprise Resource Planning (ERP), waardoor het een essentieel instrument is voor het efficiënt beheren van verschillende aspecten van je bedrijf.

Lees verder »

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?