Microsoft Release Wave 1

Microsoft heeft zojuist haar plannen voor de Microsoft Release Wave 1 – 2023 bekend gemaakt. Vanaf 1 april zijn er nieuwe functies beschikbaar. Hierbij een kleine update van wat er in deze release gaat komen.

 

Microsoft Dynamics 365

Laat Microsoft Dynamics 365 Sales voor je werken! 

We leggen de lat hoger en hoger. Samen met klanten kijken we continu naar het hoogst haalbare. Niet alleen bij wie is de mol, maar ook in het ‘echte leven’ geldt: Kennis is macht! Dus hoe meer jij weet over jouw klanten en wat hen aanzet tot het kopen van jouw product of dienst, hoe beter. In de nieuwe release van Microsoft Dynamics 365 Sales wordt een grote slag gemaakt in het optimaliseren van verkoperservaringen met behulp van bestaande gegevens in combinatie tot Artificial Intelligence (AI).

 

Meer productiviteit met Dynamics 365 Sales 

Wijs eenvoudig en geautomatiseerd verkopers en teams toe aan leads en verkoopkansen. Hierdoor benut je niet alleen alle kansen die zich voordoen, maar heb je ook grip op de beschikbaarheid, capaciteit en werkbelasting voor je medewerkers.

 

Verkoopprognoses maken in een handomdraai

Om echt te begrijpen waar je staat als organisatie is het nauwkeurig opstellen van verkoopprognoses essentieel. De actuele en toekomstige vraag naar producten en diensten is van grote invloed op strategische keuzes en bedrijfstransities. Plan toekomstige cashflows voor financiële plannen die gaan over de bedrijfsgroei van jouw onderneming.

Met de prognosefunctie in Dynamics 365 Sales voorspel je de omzet, volg je de prestaties van het team aan de hand van doelen en identificeer je risico’s in de pijplijn.

 

Wat levert de releasewave voor Dynamics 365 sales nog meer concreet op?

Na de update kunnen gebruikers:

  • Makkelijk suggesties krijgen voor vervolgstappen met betrekking tot verkoopkansen;
  • Werken met een nieuwe verkoopwerklijst;
  • Werken in focus modus;
  • Gebruik maken van (nog) betere dashboards voor de meest relevante inzichten;
  • Details van verkoopgesprekken vastleggen.
 

Verhoog de betrokkenheid en inventariseer nieuwe mogelijkheden om te groeien met je bedrijf. Wij helpen je hierbij en zorgen dat het systeem niet alleen met jou werkt, maar voor je gaat werken! Pas dan maak je echt stappen

 

Dynamics 365 Marketing

 
Marketingactiviteiten en webverkeer meten met behulp van automatische UTM tagging

Dynamics 365 marketing zorgt ervoor dat vanaf nu automatisch berichten worden getagt met behulp van UTM-parameters. Dit geeft jou een volledig inzicht in jouw marketingbijdrage aan het webverkeer en andere marketingactiviteiten. Een mooie manier om beter en makkelijker op de kaart te komen bij je klanten.

 

Breng marketing en verkoop dichter bij elkaar doormiddel van dashboards!

Het gebruik van dashboards is altijd een mooie toevoeging geweest om ontwikkelingen binnen jouw bedrijf bij te houden. Kant en klare dashboards is hierbij een toevoeging die ervoor zorgt dat je pijplijn makkelijk bij te houden is en de impact van trajecten, marketingberichten en andere data makkelijker te analyseren zijn. Bij het gebruik van Dynamics Marketing en Sales kunnen deze dashboards gecombineerd worden. Dit zorgt ervoor dat marketing- en verkoopteams eenvoudig op elkaar afgestemd kunnen worden. Gemeenschappelijke doelen worden inzichtelijker en makkelijker om te behalen.

 

Laat je inspireren door de voorgestelde inhoudelijke ideeën van AI voor jouw e-mailactiviteiten.

Inhoudelijke ideeën kunnen ervoor zorgen dat jij meer inspiratie hebt bij het schrijven van marketing gerelateerde e-mails. Brianstormen met collega’s is niet meer nodig, Artificial Intelligence doet dit voor jou! Het maken van e-mails wordt makkelijker en efficiënter door contentsuggesties, gegeven door Microsoft.

 

Dynamics 365 Customer Service

Dynamics 365 Customer Service stelt jouw organisatie in staat efficiënter te werken met verbeterde spraakfuncties, geïntegreerde Microsoft Teams samenwerking en elementen voor de werkruimte zoals aanvraagformulieren en gesprekscontrole. Daarnaast blijft Microsoft constant investeren in AI en komt het met intelligente voorgestelde antwoorden om de klant snel en goed te bedienen. Als laatste komt AI met samenvattingen van verschillende onderwerpen zodat u altijd voorkennis heeft tijdens gesprekken met jou klanten.

 

De nieuwe release wave van Dynamics 365 wil ervoor zorgen dat:
  • De reactietijd versneld wordt door AI-voorgestelde intelligente antwoorden;
  • Door een nieuw soort ontwerp makkelijk nieuwe sjablonen worden aangemaakt;
  • Sjablonen sneller vindbaar zijn om zo op een juiste en professionele manier te reageren naar klanten.

En nog veel meer!

 

Power Platform

Nieuwe functies in het Power Platform kunnen bij deze update ook niet ontbreken.

Voor Power Apps is het vanaf april 2023 mogelijk om sneller records op te zoeken doormiddel van de geavanceerde zoekfunctie ”edit filter”. Dit maakt het voor gebruikers eenvoudiger om hun records terug te vinden. Daarnaast is het nu mogelijk om real-time meldingen te ontvangen. Op deze manier krijg je makkelijker belangrijke berichten en mis je niks!

Vanaf mei 2023 zullen er ook kleine updates komen binnen Microsoft Power Automate. Zo kan Power Automate eenvoudig op basis van voorbeelden verschillende expressies genereren.

Als laatste komt er een update binnen Power BI. Deze nieuwe feature zorgt ervoor dat het mogelijk is om in teams vergaderingen ook tools vanuit Power BI weer te geven en te bewerken. Zo kun je makkelijk toegang krijgen tot relevante analyses en rapporten tijdens de teams vergaderingen.

Benieuwd naar alle nieuwe mogelijkheden van Microsoft? Plan dan een meet-up in met één van onze consultants. Mail ons naar info@msquad.nl!

Benieuwd naar wat Microsoft business software voor jouw organisatie kan betekenen?

Plan een meetup in. Onder het genot van een kop koffie laten we je graag zien wat er mogelijk is. 

Jens Rorink

Business developer

Ook interessant om te lezen:

Plan een meetup!

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?