Msquad Club HUB

Power App solutions Msquad Club HUB

Alle data in één systeem

Met de Msquad Club HUB  beschikt jullie vereniging over een nieuw systeem waarin alle data gebundeld is en alle activiteiten en taken geregistreerd staan met alle bijbehorende informatie. Met Power Apps beschik je over de flexibiliteit om hierin enkel de onderdelen onder te brengen die voor jullie specifieke club van belang zijn. Eventuele toekomstige wensen of maatwerk zijn hierdoor in een veel hoger tempo te implementeren. Dit maakt je club dynamischer en klaar voor de uitdagingen van vandaag én de toekomst. 

Altijd en overal inzicht in je data, meldingen en taken

Je hebt te allen tijde inzicht in meldingen en uit te voeren taken op leden binnen jouw vereniging. Ook beschik je over inzicht in de data van jouw betreffende commissie of bestuur, door het inrichten van rechten en rollen van gebruikers is alle informatie eenvoudig te beheren. Alle data gedigitaliseerd én veilig opgeslagen in één database. 

Integratie met andere Microsoft-applicaties

Daarnaast beschik je over de voordelen van integraties met Office 365 en het Power Platform. Je kunt e-mails tracken, taken en afspraken synchroniseren, documenten en foto’s opslaan in SharePoint, Excelsheets dynamisch importeren en exporteren, werkstromen creëren met Power Automate en real-time data visualiseren door middel van Power BI. Jij gaat je vereniging en activiteiten optimaliseren en dat allemaal binnen één platform: Microsoft. Maar natuurlijk wel met de hulp van de Microsoft professionals van Msquad, en dat doen ze graag! 

De voordelen op een rij

  • Met de Msquad Club HUB staat alles op één plek: Weg met het onnodige applicatielandschap. Het is dé cloud-gebaseerde oplossing waarin alle informatie met elkaar in verbinding staat. En dat is wat je wilt. Onze Power App is ontwikkeld met het oog op een simpel en gecentraliseerd applicatielandschap. Je kunt diverse functies afzonderlijk van elkaar gebruiken, maar ze werken vaak ook uitstekend samen met de andere applicaties binnen Office 365. 
  • Automatiseer dagelijkse processen en verbeter de effectiviteit van je vereniging: Met de Power App automatiseer je eenvoudig repeterende en tijdrovende taken. Dit zorgt niet alleen voor consistentie en vereenvoudigde werkprocessen, ook verhoogt het de algehele kwaliteit en slagkracht van je organisatie. 
  • Overal en altijd toegang: Of je nou thuis, onderweg bent op een andere locatie werkt óf vaak werkt op een flexibele werkplek: met onze software heb je in de cloud overal toegang tot de belangrijke gegevens. Ook wanneer je gebruikmaakt van veel verschillende devices. 
  • Jouw verenigingsdata en persoonsgegevens zijn veilig: In de cloud van Microsoft wordt al jouw data veilig opgeslagen en voorzien van krachtige beveiliging en toegangscontroles. Het voldoet daarnaast aan de geldende Europese privacy normen (GDPR). Daarnaast bestaat er een update-beleid dat te allen tijde zorgt voor de laatste bescherming. Bovendien beschikt Msquad over de ISO27001-certificering. Zo weet jij dat wij op het gebied van informatiebeveiliging alles goed op orde hebben. 
  • Real-time data-inzichten: Daarop wil je sturen. En dat kan. Met onze Power App transformeer je de manier waarop jij data beheert en visualiseer je deze in Power BI voor waardevolle rapportages waarop jij kan gaan sturen. Eventuele barrières tussen verschillende databases vervagen. Alle onderdelen zijn te centraliseren binnen het slimme Power platform. 

Misschien vind je deze solutions ook interessant...

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?