Kilometerregistratie

Power App solutions kilometerregistratie

Direct je gereden kilometers registreren via de app

Telkens weer je gereden kilometers doorgeven: het is een langdurige bezigheid. Daarentegen vergeet je ook vaak waar je die kilometerstanden alweer hebt opgeschreven. Met onze kilometerregistratie app is dit verleden tijd.

Snel je kilometerregistratie doorgeven via de app

Dankzij de nieuwste technologie van vandaag de dag, moet ook het registreren van je kilometers slimmer kunnen. En dat kan het ook. Omdat wij onze kilometerregistratie app zo inrichten. Worden ook jouw gereden kilometers automatisch bijgehouden. 

Ook zal op basis van je vorige gereden kilometers, de beginstand automatisch wordt ingevoerd. Daarom hoeven jij en je collega’s dit niet meer zelf bij te houden voordat je weer gaat rijden. Daarnaast kost dit minder tijd en hoef je er achteraf niet meer aan te denken.

Minder administratieve handelingen

Ook je administratie verloopt eenvoudiger. Doordat alles automatisch wordt opgeslagen in SharePoint. Hierdoor krijgen de juiste mensen toegang. Als eerst kunnen zij filteren en zoeken naar registraties van de verschillende personen. Daarnaast kunnen de beheerders ook zoeken op auto’s. 

Wanneer je gebruik maakt van poolauto’s, kunnen wij dit ook eenvoudig voor je inrichten.

Deze slimme functies maken voor jou het verschil:

Misschien vind je deze solutions ook interessant...

Fotoregistratie app

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Servicedesk

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Ruimte reserveren

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier

Digitale werkbon

Benieuwd naar onze oplossing?

Klik Hier