Allstar Recruitment

Van whiteboards naar een volwaardig en innovatief ATS & CRM systeem voor Allstar Recruitment

Het bundelen van een persoonlijke aanpak met ATS & CRM zorgt voor een grotere slagkracht als organisatie.

Allstar vindt het belangrijk dat het karakter en talent van professionals aansluiten bij de rol binnen een bedrijf. Om deze match te doen slagen, kijken zij niet alleen naar het karakter van de kandidaat, maar ook naar de identiteit van het bedrijf. Zo weten zij precies welke combinaties zullen resulteren in een langdurige samenwerking en welke niet. Het bundelen van deze persoonlijk aanpak met een ATS & CRM systeem zorgde voor een grotere slagkracht als organisatie. Het belangrijkste doel? Meer tevreden kandidaten én klanten!

Case details

Doorgroeien, innoveren en professionaliseren voor Allstar Recruitment

Mooie ambities voor een groeiende organisatie zoals Allstar recruitment te Arnhem. In minder dan 2 jaar tijd is Allstar uitgegroeid naar een team van 7 medewerkers. Om deze ambities kracht bij te zetten hebben zij gekozen voor verdere professionalisering van de werkwijze. Gelukkig zag Allstar als innoverende recruitment agency al snel de noodzaak van een goed ATS & CRM systeem.

Het bijhouden van kandidaten, bemiddelingen en klanten vond voorheen plaats op whiteboards. Het was een creatieve en betrokken manier van overzicht houden. Echter, met een groeiend bestand aan kandidaten, klanten en bemiddelingen wordt het op een gegeven moment lastig overzicht houden. Vooral in de huidige arbeidsmarkt en de personeelsschaarste die we allen kennen. Volgens Mirza Osmanagic (founder & business developer) het aangewezen moment om aan de slag te gaan met de implementatie van een nieuw ATS & CRM.

De verbeteringen die het Msquad ATS & CRM voor Allstar Recruitment heeft gerealiseerd

De verbeteringen, dat zijn er een best aantal. Er is te allen tijde inzicht in de verschillende kandidaten en zijn of haar skills. Vacatures worden slim gekoppeld aan de kandidaat en klant voor snelle inzage. Op basis daarvan zijn procedures (bemiddelingen) op te starten die gevolgd kunnen worden naar een succesvolle plaatsing. Naast dat je kandidaten naar een leuke baan wilt begeleiden wil je als recruitment agency ook altijd scherp inzicht houden voor wat betreft je klantenbestand en de openstaande vacatures. Ook daarin voorziet het Msquad ATS & CRM.

Je ziet direct welke klanten specifieke vacatures hebben openstaan en per bemiddeling je rendement. Want als recruitment agency wil je toch ook weten of je als organisatie op koers ligt. Kortom: hoe staan we ervoor? Aan de hand van Power BI dashboards hebben ze ook altijd realtime inzage in alle nuttige stuurinformatie om te helpen groeien. Allstar koos voor de volledige cockpit vanuit waar recruitment bedreven kan worden. We wensen Allstar veel succes met alle toekomstige bemiddelingen.

– Msquad

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.