Nederlandse Hout Coating NHC

Bestaande Business Central omgeving optimaliseren en Power Automate als aanvulling

Automatiseren en efficiënter werken bij NHC

De Nederlandse Hout Coating (NHC) heeft al een bestaande Business Central omgeving. echter is er de wens om deze efficiënter in te richten. Daarnaast willen ze een automatiseringsslag maken door een koppeling met Boozt24. Nadat Msquad de huidige en gewenste situatie in kaart bracht, werd al snel duidelijk dat Power Automate de beste oplossing was om toe te voegen aan de Business Central omgeving. 

Case details

Nederlandse Hout Coating

NHC is een verfspuitbedrijf voor allerlei soorten hout. Zij leveren vakmanschap op een verantwoorde manier door hun klimaat gestuurde spuiterij en het gebruik van milieubewuste grondstoffen. NHC is een verfspuitbedrijf en gespecialiseerd in houtcoating.

Alle verkoopfacturen en verkoopcreditnota’s worden geboekt in Business Central. Boozt24 is een factoringmaatschappij en zorgt ervoor dat ze een stabiele cashflow behouden.

De nieuwe (geoptimaliseerde) situatie

Dit levert het op voor NHC

Door de inspanningen van Msquad en de samenwerking met NHC is er een mooie oplossing gerealiseerd en geïmplementeerd. Hierbij zijn de wensen en eisen van NHC in combinatie met de adviezen van Msquad uitgevoerd. 

Het resultaat is een werkwijze met geen tot weinig handmatig werk. De kans op fouten wordt geminimaliseerd en met de tijdsbesparing kunnen de verantwoordelijke collega’s bij NHC hun tijd anders besteden. 

Ben je na het lezen van deze case benieuwd welke optimalisatie slag we voor jouw organisatie kunnen realiseren? Plan dan een meetup met één van onze business developers. 

Plan een meet-up

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.