De kracht van de verkoopversneller in Dynamics 365

In de snel veranderende wereld van sales is het essentieel om over de juiste tools te beschikken die je team helpen zich te concentreren op wat echt belangrijk is: verkopen. De verkoopversneller in Dynamics 365 is zo’n tool die de manier waarop verkoopteams opereren, kan veranderen.

Wat is de verkoopversneller?

De verkoopversneller is een geavanceerd contactplatform binnen Dynamics 365 dat verkopers helpt de behoeften van hun klanten te begrijpen en daar op zinvolle wijze op te reageren. Het biedt een gepersonaliseerde ervaring door verkopers te helpen hun tijd te optimaliseren en zich te richten op de meest waardevolle klanten en prospects.

Voordelen van de Verkoopversneller

Efficiënte taakverdeling

Één van de grootste voordelen van de verkoopversneller is de automatische verdeling van taken onder teamleden. Dit zorgt ervoor dat iedereen weet wat er van hen verwacht wordt en wanneer, waardoor de productiviteit en samenwerking binnen het team worden verhoogd. Bijvoorbeeld, het systeem kan geautomatiseerde herinneringen sturen over de opvolgtaken die je moet uitvoeren bij je leads en verkoopkansen.

Prioriteiten stellen

Met de verkoopversneller kunnen verkopers hun activiteitenlijst prioriteren, zodat ze zich kunnen concentreren op de taken die de grootste impact hebben.

Multichannel communicatie

Verkopers kunnen via meerdere kanalen communiceren met klanten, allemaal binnen één geïntegreerde werkruimte. Dit zorgt voor een naadloze klantervaring en efficiënter beheer van klantinteracties.

Geautomatiseerde aanbevelingen

Het systeem biedt geautomatiseerde aanbevelingen voor de volgende beste acties, zoals het sturen van e-mails of het voeren van telefoongesprekken, waardoor verkopers worden geleid door het verkoopproces. Bijvoorbeeld, nadat je een offerte hebt aangeboden en deze wordt binnengehaald, kan het systeem een suggestie geven om je digital signing proces op te starten.

Integratie met Office 365

De verkoopversneller werkt naadloos samen met Office 365, waardoor verkopers toegang hebben tot alle benodigde tools op één centrale plek.

Hierboven tref je de geautomatiseerde aanbevelingen die de verkoopversneller te bieden heeft.

Proactieve klantenservice

Stel je voor dat een klant een groot aantal producten heeft gekocht en deze binnenkort moet worden vervangen of onderhouden. De Verkoopversneller kan automatisch een herinnering sturen naar de verkoper om contact op te nemen met de klant en te informeren over mogelijke vervangingen of onderhoudsdiensten. Dit zorgt niet alleen voor een betere klantenservice, maar kan ook leiden tot extra verkoopkansen.

Geautomatiseerde Upselling en Cross-selling

Wanneer een klant een bepaald product koopt, kan de Verkoopversneller automatisch suggesties doen voor andere producten die de klant mogelijk interessant vindt (cross-selling), of duurdere versies van het gekochte product (upselling). Deze aanbevelingen zijn gebaseerd op de aankoopgeschiedenis van de klant en andere relevante gegevens, waardoor de kans op extra verkoop wordt vergroot.

Hoe werkt het?

De verkoopversneller verzamelt gegevens uit meerdere bronnen en biedt verkopers een duidelijk overzicht van hun pipeline, met context en aanbevelingen om het verkoopproces te versnellen.

De verkoopversneller in Dynamics 365 is een krachtige tool die je verkoopproces kan stroomlijnen en je team kan helpen hun verkoopdoelen te bereiken. Met de geautomatiseerde taakverdeling, prioriteitenlijst, multichannel communicatie, en geïntegreerde aanbevelingen, is het een onmisbare tool voor elke verkooporganisatie.

Ben je geïntrigeerd door de mogelijkheden van de Verkoopversneller in Dynamics 365?

Wil je zien hoe deze tool je verkoopproces kan stroomlijnen en je team kan helpen hun verkoopdoelen te bereiken? Of misschien wil je gewoon meer weten over hoe de geautomatiseerde taakverdeling, prioriteitenlijst, multichannel communicatie en geïntegreerde aanbevelingen in de praktijk werken. Wat je reden ook is, we nodigen je uit om een meet up met ons te plannen via de onderstaande button.

Tijdens de meet up kunnen we dieper ingaan op je specifieke behoeften en laten zien hoe de Verkoopversneller je kan helpen deze te bereiken. Wacht niet langer, ontdek vandaag nog de kracht van de Verkoopversneller! Plan nu je ontmoeting. We kijken ernaar uit om met je samen te werken en je te helpen je verkoopdoelen te bereiken.

Schrijf je in voor de Msquad nieuwsbrief zodat je geen update mist.

Plan een meet-up

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.