Ontmoet Myrthe: Onze Dynamics 365 Consultant

Myrthe heeft een intrigerende loopbaan achter de rug, van bedrijfskunde naar de dynamische wereld van IT. In dit interview duiken we dieper in haar achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe zij uitdagingen aangaat, wat de bedrijfscultuur bij Msquad zo bijzonder maakt, en hoe zij zich voorbereidt op de toekomst van haar vakgebied.

Myrthe Dekker

Dynamics 365 Consultant

Kun je ons vertellen over je achtergrond en hoe je bent begonnen in dit vakgebied?

Na mijn studie bedrijfskunde had ik als doel om in de financiële sector te werken. Echter, toen er bij mijn afstudeerbedrijf een functie vrijkwam als Dynamics Consultant, ben ik daar begonnen en heb ik kennis van IT opgedaan. Ik werkte aan roadmap projecten voor IT-infrastructuur en tijdens de opkomst van remote werken door de pandemie, hielp ik veel met de inrichting van Microsoft Teams. Deze nieuwe uitdagingen spraken me enorm aan en brachten me uiteindelijk bij Dynamics.

Wat motiveert je het meest in je werk als consultant?

Wat mij het meest motiveert, is het kunnen helpen en blij maken van klanten. Ik vind het geweldig om meerwaarde te kunnen leveren en hun manier van werken binnen de organisatie te verbeteren.

Kun je een voorbeeld geven van een project waar je bijzonder trots op bent en waarom?

Een project waar ik bijzonder trots op ben, is het project voor Pure Energie. Ik was hierbij nauw betrokken en had de leiding. Nu hoor ik van hen terug dat de managers de meerwaarde ervan inzien en dat ze veel gemakkelijker hun werk kunnen doen dankzij onze oplossingen.

Het is essentieel om klanten en hun processen te begrijpen

Wat zijn volgens jou de grootste uitdagingen in consultancy vandaag de dag? En hoe ga je hiermee om?

Een van de grootste uitdagingen in consultancy is het proces waarbij de klant zijn probleem vertaald wil zien in een inrichting in Dynamics. Het is essentieel om hun processen te begrijpen. Mijn aanpak is om het eerst voor mezelf te visualiseren en structuur aan te brengen. Daarnaast spar ik veel met collega’s om tot de beste oplossingen te komen.

Om even een voorbeeld te noemen: een recente uitdaging die ik ben tegengekomen, was tijdens het project bij Singraven. Daar hebben ze een groot systeem met veel connecties tussen processen, deze moeten inzichtelijk gemaakt worden. We hebben dit aangepakt door samen te zitten en de processen en onderdelen uit te schrijven en op te knippen in kleinere onderdelen, zodat we het overzicht goed behouden.

Hoe blijf je hiervan op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen binnen jouw vakgebied?

Samen met alle collega’s hebben we kennissessies over de laatste releasewave updates, hier kun je als consultant veel informatie uithalen. Daarnaast houd ik de Microsoft website goed in de gaten, wat ervoor zorgt dat ik nieuwe updates goed kan doorvertalen richting de klant.

Welke vaardigheden zijn volgens jou essentieel om succesvol te zijn in jouw functie?

Belangrijke vaardigheden voor deze functie zijn een grondige kennis van de systemen, het vermogen om een logisch overzicht te behouden tijdens gesprekken, sterke communicatieskills en een hoge mate van verantwoordelijkheid.

Wat Msquad zo speciaal maakt, is dat ze groei als zeer belangrijk aspect zien

Wat maakt, in jouw ogen, Msquad zo speciaal en anders dan andere organisaties?

Wat Msquad zo speciaal maakt, is onze focus op groei. Toen ik solliciteerde, was dat voor mij een cruciaal punt. We streven ernaar om goed gepositioneerd te zijn ten opzichte van onze klanten en waarde toe te voegen. Bovendien zijn we transparant en beschikken we over veel expertise, van consultancy tot development, om onze klanten een zo compleet mogelijke oplossing te bieden.

Hoe ziet een typische werkweek er voor jou uit en welke taken pak je gedurende de week op?

In een typische werkweek geef ik trainingen, werk ik aan de ontwikkeling van Dynamics-systemen voor verschillende klanten en pas ik bestaande systemen aan. Daarnaast werk ik bijvoorbeeld aan het ontwikkelen van diverse klanttemplates voor offertes etc.

Welk advies zou je geven aan iemand die overweegt om in jouw vakgebied te gaan werken?

Mijn advies zou zijn: gewoon doen! Dynamics consultant worden is een fantastische manier om te leren. Mijn persoonlijke ervaring is dat het een leuk systeem is met ontzettend veel mogelijkheden om klanten te helpen.

Myrthe brengt niet alleen haar diepgaande kennis van Microsoft Dynamics 365 met zich mee binnen Msquad, maar ook een passie voor het oplossen van klantproblemen en het leveren van meetbare resultaten die daadwerkelijk de bedrijfsprestaties transformeren. Haar doelgerichte aanpak en creatieve oplossingen stellen haar in staat om complexe uitdagingen aan te pakken. Door nauw samen te werken met klanten en interne teams, weet zij vertrouwen en samenwerking te creëren, wat resulteert in succesvolle implementaties en tevreden klanten.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?