Ontmoet Sidney: Onze Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant

Sidney, onze Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant, is de creatieve kracht achter onze campagnes die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. In deze blogpost duiken we dieper in Sidney’s verhaal, delen we inzichten in haar werk en ontdekken we wat haar elke dag inspireert. Leer meer over de persoon achter de strategieën en haar kijk op de toekomst van marketing en Dynamics 365!

Sidney Ann Bake

Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant

Kun je ons vertellen over je achtergrond en hoe je bent begonnen in dit vakgebied?

Van origine ben ik begonnen als grafisch vormgeefster, zo heb ik bij diverse bedrijven externe opdrachten uitgevoerd, waarbij ik ook veel marketing- en strategiewerkzaamheden oppakte. Deze combinatie sprak me aan en ik besloot me hier verder in te verdiepen. Door middel van verschillende cursussen en mijn eigen ervaringen op het gebied van social media heb ik mijn kennis uitgebreid.

Wat motiveert je het meest in je werk als marketeer?

Wat mij het meest motiveert in mijn werk als marketeer is de diversiteit aan mogelijkheden om doelen te bereiken. In interne marketing draait het om het vergroten van de merkbekendheid, maar er zijn talloze manieren om dat te bereiken. Door middel van A/B testing kom je uiteindelijk tot de meest effectieve strategie, wat een enorm voldaan gevoel geeft

In de wereld van grafisch vormgeven en marketing zijn de voortdurende updates en ontwikkelingen een grote uitdaging.​

Wat zijn volgens jou de grootste uitdagingen in marketing vandaag de dag? En hoe ga je hiermee om?

In de wereld van grafisch vormgeven en marketing zijn de voortdurende updates en ontwikkelingen een grote uitdaging. Maar juist deze dynamiek zorgt voor diversiteit in strategieën. Mijn aanpak om met deze uitdagingen om te gaan, is door mezelf continu bij te scholen en op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen.

Kun je een voorbeeld geven van een project waar je bijzonder trots op bent en waarom?

Aangezien ik nog niet lang bij Msquad werk, heb ik nog geen projecten volledig afgerond. Maar ik kijk er naar uit om mijn bijdrage te leveren aan toekomstige projecten.

Kun je vertellen over nieuwe ontwikkelingen die recentelijk zijn gebeurd in jouw vakgebied, en hoe blijf je hiervan op de hoogte?

Recentelijk zijn er veel ontwikkelingen geweest binnen mijn vakgebied, vooral op het gebied van sociale media algoritmes en SEO. Ik blijf op de hoogte door het volgen van diverse blogs en bronnen, zoals https://business.instagram.com/. Een trend waar ik naar uitkijk in de toekomst is de verdere integratie van data-analyse in marketingstrategieën.

Welke vaardigheden zijn volgens jou essentieel om succesvol te zijn in jouw functie?

Enkele essentiële vaardigheden voor succes in mijn functie zijn creativiteit, rationaliteit en het vermogen om overzicht te houden. Het is belangrijk om keuzes te kunnen onderbouwen en te verdedigen, gezien de vele meningen en invalshoeken binnen dit vakgebied.

Met meerdere specialisten werken we aan één opdracht om het beste resultaat te behalen.​

Wat maakt, in jouw ogen, Msquad zo speciaal en anders dan andere organisaties?

Wat Msquad speciaal maakt, is de hechte samenwerking als team. Met meerdere specialisten werken we aan één opdracht om het beste resultaat te behalen. Daarnaast is de openheid binnen het bedrijf opvallend; er is altijd ruimte om vragen te stellen en ideeën te delen met collega’s.

Hoe ziet een typische werkweek er voor jou uit en welke taken pak je gedurende de week op?

Als nieuwe medewerker bij Msquad ben ik momenteel bezig met het opzetten van een social media strategie en planning, evenals het onderhoud en optimalisatie van de website. Daarnaast volg ik cursussen om mijn kennis uit te breiden, zodat ik in de toekomst meer verantwoordelijkheden kan dragen, zoals Dynamics 365 Marketing.

Welk advies zou je geven aan iemand die overweegt om in jouw vakgebied te gaan werken?

Voor iemand die overweegt om in dit vakgebied te werken, zou ik aanraden om goed te kunnen onderbouwen waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Ook is het belangrijk om de tijd te nemen om processen te begrijpen, aangezien dit geen standaard functie is waarbij je altijd op dezelfde manier te werk gaat binnen een bedrijf.

Sidney brengt niet alleen zijn expertise mee naar ons team, maar ook een ongeëvenaarde passie voor het werk. Haar bijdrage is onmisbaar en we zijn dankbaar voor haar toewijding aan het succes van ons bedrijf. Blijf op de hoogte voor meer verhalen en inzichten van Sidney en onze andere getalenteerde teamleden, door ons blog in de gaten te houden.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

×

UNLOCK NEXT

× Je processen digitaliseren?