Recente updates binnen Microsoft Copilot

Microsoft Copilot, een baanbrekende innovatie die de manier waarop we werken fundamenteel verandert, heeft zich dit jaar onthuld met zijn grootste doorbraak tot nu toe. Met functies die naadloos integreren in de dagelijkse bedrijfsvoering, hebben we tijdens onze recente deelname aan de CollabSummit in Wiesbaden een vroege blik op deze updates kunnen werpen.

Wat is er aangekondigd?

Copilot in Outlook

Met Copilot in Outlook kunnen gebruikers nu vergaderingen bijhouden, zelfs als ze er niet live bij kunnen zijn. Copilot vat de vergadering samen in notities, zodat deze later gemakkelijk doorgenomen kunnen worden. Dit is een gamechanger voor tijdbeheer.

Vergaderingsnotities in Teams en contentbeheer in SharePoint

Copilot breidt zijn functionaliteit uit naar Microsoft Teams en SharePoint. In Teams kunnen gebruikers real-time vragen stellen en antwoorden ontvangen, wat zorgt voor een interactieve communicatieomgeving. In SharePoint helpt Copilot bij het ontwerpen van pagina’s, waardoor professionele sites eenvoudiger te maken zijn

Kennisdeling onder medewerkers, collega's en klanten dankzij Copilot

Copilot stroomlijnt de impactmeting via dashboards die het gebruik analyseren en groeimogelijkheden identificeren. Dit helpt leiders om datagestuurde beslissingen te nemen en de samenwerking binnen teams te verbeteren.

Integratie met Power Platform

Copilot integreert naadloos met het Power Platform, wat gebruikers in staat stelt om meer waarde te halen uit hun data. Met Power BI kunnen rapporten op maat worden gemaakt, waardoor data-analyse gepersonaliseerd en efficiënter wordt.

Power Automate en AI

Door AI in Power Automate te gebruiken, kunnen workflows slimmer en sneller worden gemaakt. Dit stelt bedrijven in staat om repetitieve taken te automatiseren en zich te concentreren op strategische initiatieven.

Vat gemakkelijk meetings samen met behulp van Microsoft Copilot

Deze ontwikkelingen markeren een opwindend nieuw hoofdstuk voor Microsoft en zijn gebruikers, waarbij AI niet alleen een hulpmiddel is, maar een essentiële partner in het navigeren door de complexiteit van moderne bedrijfssoftware. Voor organisaties zoals Msquad, die gespecialiseerd zijn in de integratie van Microsoft Business Software, biedt AI een ongekende kans om klanten te ondersteunen bij het optimaliseren van hun bedrijfsprocessen en het benutten van de volledige potentie van hun software-investeringen. 

Gebruik alle Microsoft oplossingen in jouw voordeel

Door deze strategieën en tools te gebruiken, kunt je jouw organisatie’s naar een hoger niveau tillen. Wil je graag meer informatie of ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

Schrijf je in voor de Msquad nieuwsbrief zodat je geen update mist.

Plan een meet-up

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.