Dynamics 365 ERP - Business Central, alles in één bedrijfssoftware

Onze Microsoft-specialisten laten je graag aan de hand van een - geheel vrijblijvende - demo zien wat de mogelijkheden van Dynamics 365 zijn.

Vul het formulier in of bel met een van onze specialisten

(1 minuut)

Ga in gesprek met één van onze Microsoft specialisten en maak je wensen en behoeften kenbaar

(30 minuten)

Ontvang (geheel vrijblijvend) advies en een eventuele demo indien gewenst

We nemen binnen 24 uur contact op

Vraag jouw persoonlijke Business Central demo aan!

Ontdek hoe Dynamics 365 Business Central je bedrijfsvoering kan transformeren

Je bent in staat om sneller, beter geïnformeerde beslissingen te nemen. Je werkt met diepe integratie van tools als Outlook en Excel, deze maken het gemakkelijk om verkoop-, voorraad- en andere processen te beheren terwijl jij je bedrijfsgroei in kaart brengt.

Door te kiezen voor Dynamics 365 Business Central ga jij:

Deze slimme functies maken het verschil:

Je verkoopprocessen nog meer versnellen

Je houdt de klantinteracties bij en krijgt advies over de beste mogelijkheden tijdens jouw verkoopcyclus. In Dynamics 365 ERP - Business Central houd je de klantovereenkomsten bij om zo snel toegang te krijgen over alles wat je hebt afgesproken. Zoals onder andere de prijs, levering etc.

Outlook ingebed in Dynamics 365 Business Central

Je mail is geïntegreerd met Business Central. Op deze manier is het bijvoorbeeld gemakkelijker om orders door te sturen. Doordat je op één plek kunt blijven, bespaar je tijd en hoef je niet onnodig in verschillende applicaties te duiken.

Uitzonderlijke klantservice bieden

Alle orders die verstuurd of ontvangen worden, registreer jij op één plek. Alle medewerkers hebben toegang tot deze informatie. Erg handig wanneer zij hier vragen over krijgen. Daarnaast is het van groot belang om je servicebeloften ook na te komen. Met Business Central wijs je problemen effectief toe aan verschillende medewerkers.

Perfecte integratie met Power BI en Office

Power BI is perfect te integreren met Dynamics 365 ERP - Business Central. Doordat alle data op één plek opgeslagen staat kun je met Power BI deze data omzetten naar bruikbare grafieken en weergaven. Daarnaast zijn er opties van Office ingebed in Dynamics 365 ERP - Business Central. Voorbeelden hiervan zijn; Teams, Excel en Word. Hierdoor heb je alle informatie bij de hand en kun je snel schakelen tussen alle platformen.

Op onze blauwe ogen hoef je niet te vertrouwen...

Laat onze klanten je overtuigen!

Samen met Msquad zorgen we ervoor dat we toekomst-bestendig én relevant blijven binnen ons werkveld in de sector food- en horeca. Wat ons betreft een fantastische samenwerking.
Jos van Keulen
Chief Financial Officer ILG Food Group
We gaan nu slimmer om met ons proces en de communicatie richting klanten. Het gehele proces van begeleiding en meedenken hebben wij als erg prettig ervaren.
Jan Scholten
Financieel directeur
TMI Group

Onze manier van werken

1
Inventarisatie

Jouw organisatie klaarstomen voor de toekomst: dát is wat je wilt. Daarom is het belangrijk dat je dié Microsoft business software kiest en integreert die voor jouw situatie nodig zijn. Er is geen one size fits all. Samen gaan we inventariseren: welke applicaties zijn de juiste?

2
Strategie

Het veranderen van je bedrijfssoftware vraagt veel van je organisatie. Zodra de juiste Microsoft business software is gekozen, stippelen wij daarom een gedegen strategie voor je uit. Wat is er precies nodig om de gekozen applicaties optimaal te implementeren?

3
Implementatie

De tijd voor vernieuwing is aangebroken! Onze derde stap is namelijk dat onze inhouse Microsoft-specialist - jouw vaste Msquad-contactpersoon - de gekozen Microsoft-applicaties implementeert, zodat jouw bedrijfsprocessen next level gaan.

4
Training

De applicaties zijn up and running… Maar daarmee zijn we er nog niet. Er moet nu draagvlak worden gecreëerd voor de nieuwe software én het kennisniveau moet omhoog. Het laatste onderdeel van een succesvolle implementatie is dan ook het trainen van jou en je collega’s.

5
Nazorg

Msquad helpt je van binnenuit verder. Samen digitaal transformeren: dáár gaan wij voor. Dat betekent dat je ook ver na de implementatie nog een beroep op ons kunt doen. Met ons op speed dial is én blijft je organisatie toekomstbestendig.

Persoonlijk contact en goed advies, dat beloven we. Neem vandaag nog contact op!

Jens Rorink

Business developer
0541 - 218 100

Cookiemelding

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze website zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van de website, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.

Plan een meetup!

Solliciteer nu bij de Jong & Laan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang direct onze leaflet!

Offerte aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we sturen je zo spoedig mogelijk een offerte met de specifieke solution waar jouw interesse naar uitgaat.

Power BI pakket aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.​

Open sollicitatie

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen snel contact met je op.

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Training aanvragen

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op om de trainingsmogelijkheden te bespreken.

Plan een meetup!

Laat hieronder je gegevens achter, we nemen binnen 24 uur contact met je op voor het plannen van een kop koffie!

Plan een meetup!

×
Unlock next
× Je processen digitaliseren?