Business Central Consultant

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als Business Central Consultant binnen Msquad

Als Business Central consultant ga jij bedrijven helpen bij het implementeren en optimaliseren van Microsoft Dynamics 365 Business Central. Je gaat klanten adviseren over hoe ze de software het beste kunnen configureren en aanpassen aan hun specifieke behoeften, gebruikers begeleiden bij de ingebruikname van de software en technische problemen oplossen die zich kunnen voordoen.

Daarnaast ga je trainingen geven aan klanten om hen te helpen bij het gebruik van de software en om hen te laten zien hoe ze de volledige functionaliteit van Business Central kunnen benutten om hun bedrijfsprocessen te optimaliseren.

Jouw doel als Business Central consultant is om klanten te helpen bij het verbeteren van hun bedrijfsprocessen en het realiseren van hun zakelijke doelstellingen met behulp van deze krachtige softwareoplossing.

Je passie ligt in het ondersteunen van klanten bij het navigeren door complexe bedrijfsuitdagingen, waarbij je hen adviseert over hoe ze onze software optimaal kunnen inzetten. Je geniet van de samenwerking met diverse belanghebbenden en zet je in om elk project tot een succesvol einde te brengen. Het is deze combinatie van adviseren, samenwerken en problemen oplossen die jouw werk als consultant zo vervullend maakt.

Bij ons kom je terecht in een omgeving waar je beloond wordt met een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring. Je wordt onderdeel van een energieke en gedreven scale-up, gevuld met professionals die elkaar continu uitdagen om het beste naar boven te halen. Ontspanning en teambuilding zijn ook belangrijk; zo organiseren we diverse jaarlijkse uitjes en kun je tijdens de pauze genieten van een potje tafeltennis of voetbal. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, daarom is er voldoende ruimte en budget beschikbaar om jezelf te blijven verbeteren. De werksfeer is vriendelijk en open, waar collegialiteit voorop staat en iedereen bereid is elkaar te helpen. En natuurlijk, de dag begint altijd goed met vers fruit en heerlijke koffie.

Msquad is opgericht in 2020 en uitgegroeid tot een hechte groep van professionals die organisaties met de juiste Microsoft Business Software helpt om groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren wij van binnenuit alle Microsoft-oplossingen. Zo Mpower je je organisatie en ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Voordelen

Energieke en gedreven werksfeer

We creëren een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Ons team bestaat uit young professionals die graag het beste uit elkaar halen. Samen streven we naar succes en groei.

Waardering

Bij Msquad bieden we een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring. We waarderen onze medewerkers en zorgen ervoor dat hun harde werk wordt beloond.

Vakinhoudelijk opleidingstraject

We bieden een stevig vakinhoudelijk opleidingstraject waar nodig, zodat de platformen geen geheimen meer voor jou hebben. Je krijgt de kans om je expertise te vergroten en jezelf te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende ruimte en budget om aan je eigen groei te werken. Of het nu gaat om trainingen, workshops of andere ontwikkelingsmogelijkheden, bij ons sta jij centraal.

Jaarlijkse uitjes

Bij Msquad houden we van plezier maken. Daarom organiseren we diverse jaarlijkse uitjes waarbij je je collega’s beter leert kennen en samen mooie herinneringen creëert.

Vers fruit en heerlijke koffie

Om je energie op peil te houden, zorgen we dagelijks voor vers fruit en heerlijke koffie. Bij Msquad willen we dat je je goed voelt en met plezier naar je werk komt.

Ben je enthousiast geworden? De koffie staat klaar!

Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent, bij vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen. Zowel solliciteren als antwoorden krijgen op je vragen kan via Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Enkele medewerkers aan het woord

Dyon heeft over de jaren heen een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt in de IT-sector. Begonnen als developer en nu als Lead van het development team zijn sporen verdiend. Dit interview biedt een kijkje in zijn professionele groei, drijfveren en methodiek als...
Myrthe heeft een intrigerende loopbaan achter de rug, van bedrijfskunde naar de dynamische wereld van IT. In dit interview duiken we dieper in haar achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe zij uitdagingen aangaat, wat de bedrijfscultuur bij Msquad...
Richard, onze gepassioneerde Dynamics 365 Consultant, heeft een intrigerende loopbaan afgelegd vanuit de wereld van marketing naar de complexe arena van IT-ontwikkeling. In dit interview duiken we dieper in Richard's achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe hij uitdagingen...
Sidney, onze Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant, is de creatieve kracht achter onze campagnes die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. In deze blogpost duiken we dieper in Sidney’s verhaal, delen we inzichten in haar werk en ontdekken we...

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.