Business Intelligence Consultant (Power BI)

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als Business Intelligence Consultant binnen Msquad

Als BI-consultant vertaal jij KPI’s, doelen en wensen naar inzichtvolle dashboards. Organisaties werken sneller en effectiever doordat directie, management en medewerkers op basis van jouw dashboards en datawarehouses beslissingen kunnen nemen. Of dit nu is op het gebied van sales, performance of productie prognoses. Elke bedrijfstak heeft vraagstukken waarin jij je mag vastbijten.

Als Business Intelligence consultant benader je data om meetbare aspecten van een business te analyseren. Welke tool we hiervoor gebruiken? Power BI. Jouw rol begint bij het begrijpen van de business van de klant en haar doelen, wensen en bedrijfsproces. Je verdiept je in de organisatie en brengt samen met de klant in kaart waar de informatiebehoefte precies ligt. Jij gaat dit vervolgens vertalen naar een projectplan en onderzoekt welke data je hiervoor nodig hebt. Deze data verzamel, orden, analyseer en integreer je vanaf verschillende bronnen zoals CRM en ERP-pakketten. Jij ontwikkelt en implementeert vervolgens ook de oplossing die past binnen de context van de klant! Zo sturen organisaties, management en medewerkers met jouw oplossing realtime op data. Vanaf kantoor, onderweg of thuis, via verschillende apparaten.

In deze functie werk je deels op locatie bij de klant en deels vanaf ons kantoor. Omdat wij werken binnen MKB en groot MKB heb je veel rechtstreeks contact met directie, management en gebruikers van jouw oplossingen.

Je bent een bruggenbouwer die de informatiebehoefte van klanten naadloos vertaalt naar passende oplossingen, waarbij je een helder projectplan niet uit het oog verliest. Jouw expertise in Microsoft Power BI stelt je in staat om krachtige oplossingen te realiseren die de data-analyse en rapportage van onze klanten transformeren. Je gaat verder dan alleen implementatie; je biedt begeleiding aan klanten en gebruikers om ervoor te zorgen dat jouw oplossing op de juiste manier wordt toegepast en geïnterpreteerd. Daarnaast houd je de ontwikkelingen binnen je vakgebied scherp in de gaten, zodat je altijd vooroploopt met de nieuwste technologieën en best practices.

Bij ons kom je terecht in een omgeving waar je beloond wordt met een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring. Je wordt onderdeel van een energieke en gedreven scale-up, gevuld met young potentials die elkaar continu uitdagen om het beste naar boven te halen. Ontspanning en teambuilding zijn ook belangrijk; zo organiseren we diverse jaarlijkse uitjes en kun je tijdens de pauze genieten van een potje tafeltennis of voetbal. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, daarom is er voldoende ruimte en budget beschikbaar om jezelf te blijven verbeteren. De werksfeer is vriendelijk en open, waar collegialiteit voorop staat en iedereen bereid is elkaar te helpen. En natuurlijk, de dag begint altijd goed met vers fruit en heerlijke koffie.

Msquad is opgericht in 2020 en uitgegroeid tot een hechte groep van professionals die organisaties met de juiste Microsoft Business Software helpt om groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren wij van binnenuit alle Microsoft-oplossingen. Zo Mpower je je organisatie en ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Voordelen

Energieke en gedreven werksfeer

We creëren een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Ons team bestaat uit young professionals die graag het beste uit elkaar halen. Samen streven we naar succes en groei.

Waardering

Bij Msquad bieden we een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring. We waarderen onze medewerkers en zorgen ervoor dat hun harde werk wordt beloond.

Vakinhoudelijk opleidingstraject

We bieden een stevig vakinhoudelijk opleidingstraject waar nodig, zodat de platformen geen geheimen meer voor jou hebben. Je krijgt de kans om je expertise te vergroten en jezelf te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende ruimte en budget om aan je eigen groei te werken. Of het nu gaat om trainingen, workshops of andere ontwikkelingsmogelijkheden, bij ons sta jij centraal.

Jaarlijkse uitjes

Bij Msquad houden we van plezier maken. Daarom organiseren we diverse jaarlijkse uitjes waarbij je je collega’s beter leert kennen en samen mooie herinneringen creëert.

Vers fruit en heerlijke koffie

Om je energie op peil te houden, zorgen we dagelijks voor vers fruit en heerlijke koffie. Bij Msquad willen we dat je je goed voelt en met plezier naar je werk komt.

Ben je enthousiast geworden? De koffie staat klaar!

Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent, bij vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen. Zowel solliciteren als antwoorden krijgen op je vragen kan via Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Enkele medewerkers aan het woord

Dyon heeft over de jaren heen een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt in de IT-sector. Begonnen als developer en nu als Lead van het development team zijn sporen verdiend. Dit interview biedt een kijkje in zijn professionele groei, drijfveren en methodiek als...
Myrthe heeft een intrigerende loopbaan achter de rug, van bedrijfskunde naar de dynamische wereld van IT. In dit interview duiken we dieper in haar achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe zij uitdagingen aangaat, wat de bedrijfscultuur bij Msquad...
Richard, onze gepassioneerde Dynamics 365 Consultant, heeft een intrigerende loopbaan afgelegd vanuit de wereld van marketing naar de complexe arena van IT-ontwikkeling. In dit interview duiken we dieper in Richard's achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe hij uitdagingen...
Sidney, onze Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant, is de creatieve kracht achter onze campagnes die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. In deze blogpost duiken we dieper in Sidney’s verhaal, delen we inzichten in haar werk en ontdekken we...

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.