Marketing Stagiair

Leergierig, doortastend, creatief

Dit ga je doen als Marketing Stagiair binnen Msquad

Ben jij een gedreven student die momenteel een marketinggerelateerde studie volgt en die dolgraag een sprong wil maken naar de wereld van marketing? Heb je een passie voor e-mailmarketing, social media, videomarketing, SEO en alle andere spannende aspecten van content marketing? Wil je ons helpen om een sterke band met onze klanten te onderhouden? Dan ben jij de perfecte kandidaat voor onze stageplaats! Wij zijn op zoek naar een ambitieuze en leergierige student die klaar is om zichzelf verder te ontwikkelen.

Bij ons krijg je de unieke kans om waardevolle praktijkervaring op te doen binnen een levendige en dynamische omgeving. Je wordt een integraal onderdeel van ons marketingteam, waar je de vrijheid krijgt om zowel voor je studie als voor ons bedrijf aan marketing- en communicatievraagstukken te werken. Je zult hands-on betrokken zijn bij het uitvoeren van projecten en campagnes die een echte impact maken.

Je zult je creativiteit kunnen uiten door het schrijven van boeiende blogs die resoneren met onze doelgroep en door het ontwikkelen van pakkende videocontent. Met behulp van e-mailmarketing zul je direct bijdragen aan het bereiken en betrekken van onze klanten. Je werkt mee aan het verbeteren van onze website om de vindbaarheid te optimaliseren en denkt mee over promotie-uitingen om onze klantrelaties te versterken.

Daarnaast assisteer je bij het organiseren van evenementen die onze klanten dichter bij Msquad brengen en draag je bij aan het vergroten van onze naamsbekendheid door middel van branding en social media strategieën. Dit alles vormt slechts een deel van de uitdagende en veelzijdige taken die op je wachten, waardoor elke dag bij ons een kans is om te leren, te groeien en een verschil te maken.

Bij ons stap je in een wereld waar werken synoniem staat voor groei en dynamiek. Je wordt verwelkomd in een jong en gedreven team dat niet alleen samenwerkt, maar ook samen groeit. Wij waarderen jouw bijdrage en tonen dit door een passende stagevergoeding. De functie die je gaat vervullen is niets minder dan veelzijdig, een rol waarin je elke dag nieuwe dingen leert en jezelf voortdurend ontwikkelt.

Het leven bij ons is meer dan werk alleen; het is een ervaring die verrijkt wordt met diverse jaarlijkse uitjes, waar plezier en teamgeest centraal staan. Wij begrijpen het belang van flexibiliteit, daarom bieden we je de mogelijkheid tot gedeeltelijk eigen invulling van je planning, zodat je werk en privé perfect in balans kunt houden.

De cultuur hier is er een van vriendschap en openheid, waar collega’s elkaar ondersteunen en helpen. En om ervoor te zorgen dat je elke dag fris en fruitig begint, is er altijd vers fruit en heerlijke koffie beschikbaar. Dit is wat je van ons kunt verwachten, een omgeving waarin je gewaardeerd wordt en waar je elke dag met een glimlach naartoe komt.

Vanaf augustus 2024 ben je voor ongeveer 20 weken beschikbaar om je carrière een vliegende start te geven. Als student in de richting van marketing/communicatie, commerciële economie, creative business of een vergelijkbare HBO-studie, breng je een frisse blik en actuele kennis mee. Jouw oprechte interesse in branding, imago en online marketing maakt je een waardevolle aanvulling op ons team. Je flexibiliteit en nauwkeurigheid zijn essentieel in onze dynamische werkomgeving, terwijl jouw leergierigheid en enthousiasme zorgen voor een positieve impuls. Bovendien, als je ervaring hebt met Adobe Creative Cloud, dan heb je een streepje voor. We kijken ernaar uit om samen met jou te groeien en te leren in de praktijk.

Msquad is opgericht in 2020 en uitgegroeid tot een hechte groep van professionals die organisaties met de juiste Microsoft Business Software helpt om groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren wij van binnenuit alle Microsoft-oplossingen. Zo Mpower je je organisatie en ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Voordelen

Energieke en gedreven werksfeer

We creëren een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Ons team bestaat uit young professionals die graag het beste uit elkaar halen. Samen streven we naar succes en groei.

Waardering

Bij Msquad bieden we een goede stagevergoeding. We waarderen onze medewerkers en zorgen ervoor dat hun harde werk wordt beloond.

Vakinhoudelijk opleidingstraject

Je krijgt de kans om je expertise te vergroten en jezelf te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende ruimte om aan je eigen groei te werken.

Jaarlijkse uitjes

Bij Msquad houden we van plezier maken. Daarom organiseren we diverse jaarlijkse uitjes waarbij je je collega’s beter leert kennen en samen mooie herinneringen creëert.

Vers fruit en heerlijke koffie

Om je energie op peil te houden, zorgen we dagelijks voor vers fruit en heerlijke koffie. Bij Msquad willen we dat je je goed voelt en met plezier naar je werk komt.

Ben je enthousiast geworden? De koffie staat klaar!

Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent, bij vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen. Zowel solliciteren als antwoorden krijgen op je vragen kan via Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Enkele medewerkers aan het woord

Dyon heeft over de jaren heen een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt in de IT-sector. Begonnen als developer en nu als Lead van het development team zijn sporen verdiend. Dit interview biedt een kijkje in zijn professionele groei, drijfveren en methodiek als...
Myrthe heeft een intrigerende loopbaan achter de rug, van bedrijfskunde naar de dynamische wereld van IT. In dit interview duiken we dieper in haar achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe zij uitdagingen aangaat, wat de bedrijfscultuur bij Msquad...
Richard, onze gepassioneerde Dynamics 365 Consultant, heeft een intrigerende loopbaan afgelegd vanuit de wereld van marketing naar de complexe arena van IT-ontwikkeling. In dit interview duiken we dieper in Richard's achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe hij uitdagingen...
Sidney, onze Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant, is de creatieve kracht achter onze campagnes die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. In deze blogpost duiken we dieper in Sidney’s verhaal, delen we inzichten in haar werk en ontdekken we...

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.