Microsoft Dynamics 365 Consultant

Leergierig, doortastend, analytisch

Dit ga je doen als Microsoft Dynamics 365 Consultant binnen Msquad

Je enthousiasmeert onze klanten met een demo van de mogelijkheden van Microsoft Dynamics, afgestemd op hun behoefte. Wil de klant meer leads genereren? De customer service verbeteren met snellere reactietijden en een live-chatservice? Als sparringpartner adviseer jij over de pakketopties die dit waar kunnen maken.

Bij de start van het project begin je met het inventariseren van de processen, wensen en must haves. Jij ziet kansen en geeft inzichten terug aan de klant.

Na de inventarisatie verschuift jouw rol van consultant naar bouwer van de software oplossing binnen de mogelijkheden van Microsoft Dynamics. In co-creatie werk je samen met de klant Dynamics oplossingen uit die een bijdrage leveren aan de organisatie ambities. Hierbij maak je een goede afweging tussen quick wins en maatwerk en krijg je er energie van dat je ‘’aan de knoppen mag draaien’’.

Je gaat je bezighouden met gave CRM, ERP & HR vraagstukken, in eerste instantie binnen het MKB. Of dit nu is voor een accountant, groothandel, productiebedrijf of transportbedrijf.

Als Microsoft Dynamics 365 Consultant kom je te werken binnen een jong, enthousiast en gedreven team van collega’s die elkaar in een open sfeer verder helpen. ‘’Samen creëren we de ideale werkdag voor onze klanten’’, is ons motto.

Je bent gepassioneerd over het demonstreren van de kracht van Microsoft Dynamics 365 en het adviseren van klanten over de veelzijdige mogelijkheden en toepassingen. Jouw expertise stelt je in staat om offertes om te zetten in duidelijke projectplannen. Je duikt diep in de bedrijfsprocessen van de klant om een grondig begrip te ontwikkelen van hun werkwijze. Met een scherp oog voor detail, verzamel je de wensen en behoeften van de klant en vertaal je deze naar maatwerkoplossingen binnen het Microsoft Dynamics platform, resulterend in een samen met de klant ontworpen (functioneel) design. Je bent niet alleen een denker maar ook een doener, betrokken bij procesoptimalisatie en altijd op zoek naar kansen en verbeteringen. Na de implementatie van jouw oplossing blijf je een betrouwbare adviseur voor het gebruik ervan. Zowel klanten als collega’s waarderen je als een onmisbare kennisdeler en vraagbaak op het gebied van Microsoft Dynamics.

Bij ons kom je terecht in een omgeving waar je beloond wordt met een competitief salaris dat aansluit bij jouw ervaring. Je wordt onderdeel van een energieke en gedreven scale-up, gevuld met young potentials die elkaar continu uitdagen om het beste naar boven te halen. Ontspanning en teambuilding zijn ook belangrijk; zo organiseren we diverse jaarlijkse uitjes en kun je tijdens de pauze genieten van een potje tafeltennis of voetbal. We hechten veel waarde aan persoonlijke ontwikkeling, daarom is er voldoende ruimte en budget beschikbaar om jezelf te blijven verbeteren. De werksfeer is vriendelijk en open, waar collegialiteit voorop staat en iedereen bereid is elkaar te helpen. En natuurlijk, de dag begint altijd goed met vers fruit en heerlijke koffie.

Msquad is opgericht in 2020 en uitgegroeid tot een hechte groep van professionals die organisaties met de juiste Microsoft Business Software helpt om groeiambities waar te maken. Als inhouse afdeling implementeren, integreren en optimaliseren wij van binnenuit alle Microsoft-oplossingen. Zo Mpower je je organisatie en ga je razendsnel next level.

Met energie en passie werken we samen aan gave en uiteenlopende klantopdrachten. Msquad is expert op het gebied van Microsoft Dynamics én begrijpt de soms complexe bedrijfsprocessen. Kennis en informatie met ons team uitwisselen vinden we belangrijk en dit doen we dan ook wekelijks. Wil jij werken binnen een groeiende, flexibele en energieke organisatie en tegelijkertijd met jouw carrière next level?

Voordelen

Energieke en gedreven werksfeer

We creëren een omgeving waarin iedereen zich thuis voelt. Ons team bestaat uit young professionals die graag het beste uit elkaar halen. Samen streven we naar succes en groei.

Waardering

Bij Msquad bieden we een goed salaris dat afhankelijk is van je ervaring. We waarderen onze medewerkers en zorgen ervoor dat hun harde werk wordt beloond.

Vakinhoudelijk opleidingstraject

We bieden een stevig vakinhoudelijk opleidingstraject waar nodig, zodat de platformen geen geheimen meer voor jou hebben. Je krijgt de kans om je expertise te vergroten en jezelf te ontwikkelen.

Persoonlijke ontwikkeling

We geloven in persoonlijke ontwikkeling. Daarom bieden we voldoende ruimte en budget om aan je eigen groei te werken. Of het nu gaat om trainingen, workshops of andere ontwikkelingsmogelijkheden, bij ons sta jij centraal.

Jaarlijkse uitjes

Bij Msquad houden we van plezier maken. Daarom organiseren we diverse jaarlijkse uitjes waarbij je je collega’s beter leert kennen en samen mooie herinneringen creëert.

Vers fruit en heerlijke koffie

Om je energie op peil te houden, zorgen we dagelijks voor vers fruit en heerlijke koffie. Bij Msquad willen we dat je je goed voelt en met plezier naar je werk komt.

Ben je enthousiast geworden? De koffie staat klaar!

Solliciteer dan direct met je CV en vertel ons waarom jij onze match bent, bij vragen kun je natuurlijk ook contact opnemen. Zowel solliciteren als antwoorden krijgen op je vragen kan via Joran Heskamp (Business Developer) via tel 0541-745 108 of mail naar j.heskamp@msquad.nl

Enkele medewerkers aan het woord

Dyon heeft over de jaren heen een aanzienlijke ontwikkeling doorgemaakt in de IT-sector. Begonnen als developer en nu als Lead van het development team zijn sporen verdiend. Dit interview biedt een kijkje in zijn professionele groei, drijfveren en methodiek als...
Myrthe heeft een intrigerende loopbaan achter de rug, van bedrijfskunde naar de dynamische wereld van IT. In dit interview duiken we dieper in haar achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe zij uitdagingen aangaat, wat de bedrijfscultuur bij Msquad...
Richard, onze gepassioneerde Dynamics 365 Consultant, heeft een intrigerende loopbaan afgelegd vanuit de wereld van marketing naar de complexe arena van IT-ontwikkeling. In dit interview duiken we dieper in Richard's achtergrond, motivatie en aanpak als consultant. Ontdek hoe hij uitdagingen...
Sidney, onze Marketeer & Dynamics 365 Marketing Consultant, is de creatieve kracht achter onze campagnes die ervoor zorgt dat alles soepel verloopt. In deze blogpost duiken we dieper in Sidney’s verhaal, delen we inzichten in haar werk en ontdekken we...

Plan een meet-up

Hoofdvestiging Oldenzaal

Zwollestraat 1
7575EP

Telefoon:
0541 – 218 100

E-mail:
info@msquad.nl
Vestiging Amsterdam

Evert van de Beekstraat 354
1118 CZ Schiphol

Plan een meet-up

Msquad gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat je de beste ervaring hebt op onze website. Door deze website te gebruiken, accepteer je ons cookiebeleid.